Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#7 Eerst Geloven en dan Zien

#7 Eerst Geloven en dan Zien

Hallo!

Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, vrijdag 10 maart 2023 heb ik het over “Eerst Geloven en dan Zien”.

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥
Love, light & peace,
Petra

Hallo! Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, vrijdag 10 maart 2023 wil ik het graag hebben over “Eerst Geloven en dan Zien”.
Daar vertel ik je zo meteen méér over.

In mijn vorige podcasts heb ik jullie enkele voorbeelden gegeven aan de hand van mijn dagelijks leven, over hoe ik de Law of Attraction of mijn punten van het manifestatieproces volg.

Daarbij moet ik toegeven dat ik dit voor mezelf niet altijd consequent doe, vandaar dat ik blij ben met het opzetten van deze podcast, want dan motiveer ik mezelf om er ‘werk’ van te maken, voor mezelf.

Het is dikwijls zo dat we het allemaal zo goed weten voor een ander, maar dat we voor ons eigen leven er de tijd, de energie, de moeite niet voor nemen om het voor jezelf te doen.

Wat ik wél doe, is even bewust terug te gaan naar wat ik reeds manifesteerde, of de dingen die ik nog graag wil manifesteren in mijn leven en dan met een gevoel van dankbaarheid ernaar kijk, ervan overtuigd dat het zal komen in mijn leven.

Ik voel me ondertussen ook terug méér gesetteld thuis en dat is een heel belangrijke voor mij. Ik wil me goed voelen in de omgeving waarin ik woon en werk.

Ik voel dat ik terug op mijn plooi begin te komen, ondanks de bergen werk die ik thuis nog ‘mag’ verzetten qua opruimen, rommelen en weggooien. Dat komt wel. Samen met de zon en de vogeltjes die fluiten. Nog eventjes wachten daarop.

Voila, dus ik ben héél dankbaar met de wendingen die mijn leven genomen hebben, en dat ik terug méér van thuis uit mag werken, in de buurt van mijn lieve hondjes, die nu gezellig bij mij in de zetel liggen te slapen, terwijl ik op de computer werk.  Zaaaalig!

Dus de manifestatie of het proces dat ik hiervoor gebruikte is aan het uitkomen, mijn droom om méér van thuis uit te werken.

Graag wil ik het met jullie wel even hebben over het puntje 7 van mijn manifestatieproces, erop vertrouwen en het loslaten.

Loslaten, daarmee bedoel ik dan dat je de uitkomst mag loslaten, het HOE iets tot jouw zal komen.
Je wenst iets, je voelt het, je imagineert het je alsof je het al hebt, je stuurt deze vibratie en vraag naar het Universum, maar dan laat je het los, dat wil zeggen, je laat het HOE los. Hoe de wens tot je zal komen, dat is het werk van het Universum, God, Boeddha, of waar jij ook in gelooft.

Het loslaten betekent ook niet dat je er verder nooit meer aan denkt, nee, au contraire, je mag er alle dagen aan denken, erover fantaseren, je voorstellen dat je het al hebt. Hoe méér hoe beter eigenlijk.

Met loslaten bedoel ik dat je erop mag ‘vertrouwen’ dat het komt. En dan komen we weer bij het rotsvaste geloof van veel mensen dat ze eerst “moeten zien en dan geloven”.

Maar het tegenovergestelde is waar. Je zal het eerst mogen geloven en dan zal je het zien. Zo is alles namelijk ontstaan, alles ontstaat eerst met een gedachte. En die gedachte wordt realiteit.

Dus, vandaag wil ik graag dat jullie deze mantra gaan gebruiken en herhalen, herhalen, herhalen.
Het zal jullie helpen bij jullie manifestatieproces(sen).

‘Eerst geloven en dan zien’ – ‘Eerst geloven en dan zien’ – ‘Eerst geloven en dan zien’ – ‘Eerst geloven en dan zien’.

Gisteren heb ik samen met mijn man weer een leuk manifestatie procesje gedaan, we hadden namelijk reclame gezien van een Renault wagen en we hebben dan online eens gesimuleerd wat we nog voor onze auto zouden krijgen en hoeveel een nieuwe zou kosten. Ik zag me al rijden in die gloednieuwe, nieuw ruikende fantastische spiksplinternieuwe auto.

Voorlopig blijft het nog een droom, maar het is iets dat we binnen een jaar of 2 willen attracteren.
Ik hou jullie op de hoogte.

Dus dit is misschien een goed voorbeeld van ‘Eerst geloven en dan zien’. Ik geloof het namelijk met volle overtuiging dat wij die nieuwe auto gaan manifesteren. En dan gaan we het zien.

Maar wij gaan eerst nog even aan de slag met onze andere wensen en zijn ondertussen enorm dankbaar voor de auto waarmee wij rijden. Die ons altijd veilig van A naar B brengt. Waar we ontzettend graag mee rijden. Dank u lieve, mooie auto.

Dat doet me ook denken aan een inspirerend YouTube-filmpje van Louise Hay. Waarin ze vertelt dat ze graag een huis wilde kopen, waar een verliefd koppel gewoond had. Hoe leuk is dat? Dat daar positieve, liefdevolle energieën in dat huis hingen. Zoveel toffer dan een huis kopen, waar alleen maar ellende, haat en frustratie geheerst heeft.

Dit om maar even aan te tonen dat ALLES energie is! Non-fysiek, tot het een gedachte werd, en zich in het fysieke manifesteert.

Hoe langer ik er mee bezig ben, hoe meer me dit fascineert. Ik geloof alvast in de kracht van onze gedachten!

En hoe méér positieve gedachten we denken, hoe méér positiefs er in ons leven komt!

Kwantumfysica, iets waar ik me nog meer wil in gaan verdiepen in de toekomst! Kwantumfysica kan verschijnselen verklaren die vanuit de gewone natuurkunde niet verklaard konden worden

Ik ben van plan om ook wat meer te luisteren naar de interpretaties en ontdekkingen van Joe Dispenza op dit gebied, op het gebied van neurowetenschappen en kwantumfysica.

Dus, wat zou jij vandaag graag willen manifesteren?

Waar heb jij zin in vandaag?

Wat kan jij vandaag doen om je goed te voelen?

Waar ben jij dankbaar voor vandaag?

Bij welk doel zou jij stappen vooruit kunnen zetten vandaag?

Van welke dag-dagelijkse dingetjes zou jij meer van kunnen genieten?

Hoe zou jij je vandaag graag willen voelen?

Voila, enkele vragen om voor jezelf te beantwoorden.

Als ik vandaag voor mezelf even de punten van het manifestatieproces volg:

Punt 1: het duidelijk schetsen van wat ik wil?  Ik voel me dankbaar en voel me heel tevreden om terug van thuis uit te werken. Hoe zalig het is om vanuit mijn keuken, aan de keukentafel te mogen werken aan mijn laptop. Gratitude! En op tijd en stond van een lekkere koffie genieten, zaaaalig. Een koffie met melkschuim en suiker, mmmmmmm. Het motiveert me enorm en mijn creativiteit en nieuwe ideeën kunnen vrijuit stromen, terwijl ik tussendoor een wasmachine kan laten draaien of een ander klein huishoudelijk taakje kan doen.

Punt 2: het voelen alsof ik het al heb: het voelt absoluut geweldig om van thuis uit te werken. Ik voel me goed, energiek en optimistisch.  En als ik er nood aan heb, trek ik de voordeur even open om wat verse lucht op te snuiven. En binnenkort, daar kijk ik al enorm naar uit, terug in de tuin, aan de tuintafel werkend, genietend van het getsjilp van de vogeltjes, het gefladder op en af, gras dat groener wordt, bloemen die terug boven de grond komen. Alles zat daar onder de grond, gewoon te wachten op zon en regen. Zaaalig!

Punt 3: vertrouwen dat het komt: ja, ik vertrouwde erop, in mijn geval is de droom uitgekomen. Door méér en méér duidelijkheid te krijgen over mijn wens en hier verder aan te bouwen, heb ik mijn wens kunnen vragen aan het Universum en het Universum heeft ervoor gezorgd dat ik het kreeg!

Punt 4: nog méér vertrouwen dat het komt: in mijn geval heeft het zich al gemanifesteert eigenlijk. Ik zit terug van thuis uit te werken, how much better can it be? What else is possible? Dat ik méér en méér online klantjes krijg, zodat ik op mijn gemak van thuis uit kan blijven werken, door mensen te mogen helpen met hun manifestatieprocessen.

Punt 5: vragen aan het Universum en dit in de verwoordingen alsof ik het al heb: dankjewel Universum om mijn wens of droom waar te maken, dat ik méér en méér succesvol van thuis uit mag werken, bij mijn lieve hondjes, zodat deze nooit meer alleen hoeven te zitten ♥

Punt 6: je geen zorgen maken over het HOE: het Universum weet wat het beste is voor mij en brengt me wat ik vraag, Ask and it is Given! 

Punt 7: gewoon vertrouwen en loslaten: ik laat het HOE los, hoe iets tot mij komt, want ik ben ervan overtuigd dat het Universum weet wat het beste voor mij is. En als er daardoor iets tot een einde komt, dan betekent dit dat er iets beters voor mij weggelegd was en ik vertrouw het Universum daarin voor 100%. En ik herhaal geregeld mijn wens en ik doorvoel deze wens ook en ben ontzettend dankbaar dat het Universum mij geeft wat ik nodig heb.

Voila! Dat was mijn manifestatieproces voor vandaag….   

Nu jullie!

Wat zou jij graag manifesteren? Welk idee, wens, droom zou jij verder willen uitwerken en er méér duidelijkheid over krijgen, zodat je het kan vragen aan het Universum?

Ik wens je héél véél plezier met het manifesteren van jouw droom!

En als je hierbij graag méér hulp wil, persoonlijk, 1 op 1, kan je bij mij een online sessie boeken via mijn webshop www.preciousangelssolutions.com onder het tabblad Sessies/Consulten, daar vind je mijn coaching trajecten.  Dit kan in een losse coaching sessie van 1 uur voor € 70, of in een traject van 4 sessies voor € 240 of een traject van 8 sessies voor € 400 als jouw manifestatieproces wat complexer is of als je voelt dat je er wat méér begeleiding bij nodig hebt. Samen gaan we ervoor! Samen gaat het soms makkelijker, dan dat je het alleen doet. Ik hou persoonlijk méér van de langere trajecten samen, omdat ik ervan overtuigd ben dat het dan méér eigen wordt, het aanleren van het manifestatieproces. 

Daar werd ooit een studie naar gedaan, over hoelang het duurt vóór je een nieuwe gewoonte aanleert.

Maar als je er al eens gewoon kennis mee wil maken, kan dit dus bij mij ook in 1 sessie. Van harte welkom!

En als je graag je gedachten, ideeën of wensen wil delen, dat kan via mijn E-mail adres  [email protected]

Een hele fijne dag nog en tot de volgende!

Daaag!

Véél liefs en succes op jouw pad

Love, light & peace,
Petra
PRECIOUS ANGELS SOLUTIONSEn van harte welkom in onze webshop:

www.preciousangelssolutions.com

Tel. +32 494 25 39 84
E-mail: [email protected]

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »