Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#8 Rekeningen Betalen

#8 Rekeningen Betalen

Hallo!

Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, woensdag 22 maart 2023 heb ik het over “Rekeningen Betalen”.

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥

Love, light & peace,
Petra

Hallo! Ik ben Petra van Precious Angels Solutions en van harte welkom op mijn blog!

Ik ben manifestatie & motivatiecoach en ik help particulieren en ondernemers bij het manifesteren van hun ideeën, hun wensen, hun dromen, door de kunst van het manifesteren te leren toepassen in hun dagelijkse leven!

Vandaag, woensdag 22 maart 2023 wil ik het graag hebben over “Rekeningen Betalen”.

Zoals in mijn vorige podcastafleveringen neem ik jullie vandaag weer mee in mijn manifestatieproces, met de bedoeling dat deze voorbeelden jullie inspireren, of ideeën geven of dat jullie erdoor gemotiveerd worden, om dit voor jullie zélf ook te doen.

Dus waar ik het vandaag met jullie over wilde hebben, is het volgende. Zoals iedereen, hebben wij elke maand een hoop rekeningen te betalen. De ene maand al wat méér, dan de andere.  Zo hadden wij bij ons een grote factuur voor water liggen, de eindafrekening van 2022, onze autoverzekering kwam eraan én de belastingen van mijn man mochten betaald worden.

En dan slaat de paniek even toe, hebben we nog genoeg op onze spaarrekening staan om dit alles te kunnen betalen?  Want ook de andere maandelijkse kosten blijven doorlopen, zoals telefoon/internetkosten, elektriciteit, hout voor de houtkachel. Allemaal dingen die tegenwoordig véél geld kosten.

Doordat al deze kosten verhoogd zijn, hebben we ook niet meer zo veel kunnen sparen, als gewoonlijk.

Dus we zien onze spaarrekening zienderogen achteruit gaan.  Dit zal wel bij vele mensen zo zijn, in deze moeilijke tijden van verhoging van prijzen.

Maar, dan herpak ik me meteen weer, want ik vertrouw immers op het Universum en wat ik vraag, zal mij gegeven worden, niet?

Dus dan ga ik weer in mijn vertrouwen-modus en in mijn manifesteerproces.  Gisteren was het trouwens de ideale dag, maar vandaag kan het ook nog hoor, om tijdens de Nieuwe Maan-energie je wensen, ideeën, dromen te formuleren.

Dus dat heb ik gedaan en ik heb gewenst dat er overvloed is en dat onze rekeningen met gemak kunnen betaald worden.

Alles is namelijk energie!

En het is dus zo dat je niet enkel dankbaar mag zijn voor hetgeen er binnenkomt aan loon of uitkering, maar het is aan te raden dat je ook dankbaar bent dat je de waterafrekening mag betalen.  Want die heeft ervoor gezorgd dat wij élke dag een douche hebben kunnen nemen, waardoor we ons proper en dus goed door voelen of voelden.

En ik was daar dus dankbaar voor en ik ben ook dankbaar voor de autoverzekering die we mochten betalen, want dankzij die autoverzekering rijden wij met een gerust hart weer een half jaar rond, zonder bang te moeten zijn als we een ongeluk zouden krijgen en dus niet verzekerd zouden zijn.
Wij hebben namelijk een hele goede verzekering, met mensen die een hele goede service geven, moest er een probleem zijn met onze auto. En dat geeft gemoedsrust en daar mogen we weer dankbaar voor zijn.

Wat ik hiermee probeer aan te tonen is, dat we gerust méér dankbaar mogen zijn voor de dingen die we betalen, want daarvoor krijgen wij een goede dienst of service in de plaats.

Dus ja, dankbaarheid. Dat is iets om op te focussen. Want hoe méér we dankbaar zijn voor de dingen in ons leven, hoe klein ook, hoe méér positiefs er in je leven zal verschijnen.

Probeer het zelf maar eens, waar kan jij dankbaar voor zijn? Wat beschouwde jij als zo vanzelfsprekend, dat eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend is? Water dat uit de kraan stroomt zoveel jij wil, veilig en verzekerd rijden met je auto? Misschien kan je zo nog méér voorbeelden vinden?

Waar kan jij dankbaar voor zijn?

Wat beschouw jij meestal als vanzelfsprekend, maar als je er echt even bij stilstaat, waar kan jij nog allemaal dankbaar voor zijn?

Wat gaat er goed in jouw leven?

Welke ideeën, dromen, wensen zijn er voor jou al uitgekomen?

Van welke dag-dagelijkse dingetjes zou jij meer kunnen genieten?


Voila, enkele vragen om voor jezelf te beantwoorden.

Als ik vandaag voor mezelf de punten van het manifestatieproces volg:

Punt 1: het duidelijk schetsen van wat ik wil:  Ik wil altijd op tijd al onze rekeningen betalen met gemak! Er is altijd geld genoeg en ik ben dankbaar voor de rekeningen die ik mag betalen, omdat ze mij een service of dienst geleverd hebben, die ik niet als vanzelfsprekend wil beschouwen!

Punt 2: het voelen alsof ik het al heb: het voelt geweldig aan om te weten dat er altijd genoeg geld is om al onze kosten met gemak te kunnen betalen. Zaaalig!

Punt 3: vertrouwen dat het komt: hoe méér ik dankbaar ben voor de kosten of rekeningen die ik ‘mag’ betalen en de dienst of service die deze kost mij verleent, hoe méér ik erop vertrouw dat dit ook zo zal zijn.

Punt 4: nog méér vertrouwen dat het komt: ik zie mezelf al onze rekeningen betalen met gemak en ik ben blij dat ik deze geld‘energie’ mag uitwisselen en ik ben dankbaar dat wij alles altijd met gemak kunnen betalen en ik vertrouw erop dat mijn wens werkelijkheid wordt!

Punt 5: vragen aan het Universum en dit in de verwoordingen alsof ik het al heb: dank u Universum dat onze rekeningen altijd met gemak en met dankbaarheid betaald worden ♥

Punt 6: je geen zorgen maken over het HOE: ik vertrouw op het Universum die ervoor zorgt dat er altijd geld genoeg is om op de ene of andere manier onze rekeningen te betalen! Hoe dat geld tot bij ons komt, daar maak ik me geen zorgen over! Ik weet gewoon dat het er op het juiste moment altijd is!

Punt 7: vertrouwen, het voelen en loslaten: ik heb mijn verzoek of wens naar het Universum gestuurd, ik vertrouw erop dat het Universum mijn wens brengt en dat voelt héél goed. Het voelt héél goed om te weten dat wij alles altijd met gemak kunnen betalen!

Voila! Dat was mijn manifestatieproces voor vandaag….  

Nu jullie!

Wees dankbaar voor alles wat je in je leven hebt, dat je misschien als vanzelfsprekend was gaan beschouwen, wees dankbaar voor de kosten die je mag betalen voor een bepaalde dienst of service.

En als je merkt dat je niet (meer) tevreden bent over bepaalde kosten, kijk en voel dan eens goed, waarom dit zo is en kijk eens of je deze kosten kan verminderen of stopzetten ofzo.

Wij hebben zo bijvoorbeeld ons Proximus tv-abonnement opgezegd, ten eerste om wat kosten te besparen. Ten tweede omdat we sowieso niet zoveel tijd hebben om tv te kijken en ook omdat we het aanbod veel te groot vinden. Zoveel verschillende programma’s, waar we nooit naar keken. Ten derde de vele reclames en we hadden Netflix al en we hebben YouTube en VTM Go, méér dan genoeg om te kijken als we er zin in hebben. En dankbaar ook voor dit nog steeds grote aanbod!

Voila!


Wil jij graag wat méér hulp bij het manifesteren van iets, persoonlijk, 1 op 1, kan je bij mij een online sessie boeken via mijn webshop www.preciousangelssolutions.com onder het tabblad Sessies/Consulten, daar vind je mijn coaching trajecten.  Dit kan in een losse coaching sessie van 1 uur voor € 70, of in een traject van 4 sessies voor € 240 of een traject van 8 sessies voor € 400 als jouw manifestatieproces wat complexer is of als je voelt dat je er wat méér begeleiding bij nodig hebt.

Samen gaan we ervoor! Samen gaat het dikwijls gemakkelijker, dan dat je het alleen doet. Ik hou persoonlijk méér van de langere trajecten samen, omdat ik ervan overtuigd ben dat het dan méér eigen wordt, het aanleren van het manifestatieproces.

Daar werd ooit een studie naar gedaan, over hoelang het duurt vóór je een nieuwe gewoonte aanleert.

Maar als je er al eens gewoon kennis mee wil maken, kan dit dus bij mij ook in 1 sessie.

Ik heb momenteel terug plaats voor een traject van 4 of 8 sessies, of een éénmalige sessie kan ik er altijd tussen nemen! In de voormiddag, namiddag of ’s avonds, wanneer het jou en mij het beste past. Dat spreken we verder af als je contact met mij opneemt!

Dus van harte welkom!


En als je graag gewoon eens even je gedachten, ideeën of wensen wil delen, dat kan ook, ik lees het graag via mijn E-mail adres  [email protected]


Een hele fijne dag nog en tot de volgende!
Daaag!

Véél liefs en succes op jouw pad
Love, light & peace,
Petra
PRECIOUS ANGELS SOLUTIONSEn van altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze webshop:

www.preciousangelssolutions.com

Tel. +32 494 25 39 84
E-mail: [email protected]

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »