Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#11 ENERGIE EN GEDACHTEN

#11 ENERGIE EN GEDACHTEN

Hallo! Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, maandag 3 april 2023 heb ik het over het “Energie en Gedachten”, waarin ik méér vertel over angsten en over hoop!

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥

Love, light & peace,
Petra

Hallo, ik ben Petra van Precious Angels Solutions en van harte welkom op mijn blog.

Ik ben manifestatie & motivatiecoach en ik help particulieren en ondernemers bij het manifesteren van hun ideeën, hun wensen, hun dromen en om de kunst van het manifesteren onder de knie te krijgen in hun dagelijkse leven!

Vandaag is het maandag en ga ik het zoals beloofd hebben over het thema “energie en gedachten”. 

En daar bedoel ik geen elektriciteit mee, maar energetische energie en positieve vibraties.

Alles bestaat namelijk uit energie!

En voordat er iets materie werd, was het eerst een gedachte! 

“Eerst zien en dan geloven” => NEEN, eerst geloven en dan ga je het zien!

Dat is iets wat ik graag zou willen dat zich héél diep mag gaan wortelen in jullie manier van denken, in jullie “zijn”, dat alles eerst ontstaat met een gedachte en dat die gedachte realiteit wordt. Op de ene of andere manier.

Hoe zijn uitvindingen anders ontstaan? Door erover na te denken, het uit te werken op papier, te schetsen, te detailleren, om het dan werkelijk uit te werken en te testen en te verbeteren.

Dus eerst ook een gedachte, alvorens het realiteit werd.

En héél véél van onze gedachten denken wij spijtig genoeg onbewust. Probeer je daar eens van bewust te worden, hoeveel gedachten er per dag door je hersenen gaan, bewust en onbewust?

Het is bewezen dat er véél méér gedachten onbewust zijn gangetje gaan, dan dat we bewust denken. Ik weet het exacte percentage niet meer van buiten, maar ik dacht dat het toch zo’n 5 à 7% van onze gedachten bewuste gedachten zijn.

Dat betekent dat het merendeel van wat wij denken, echt onbewust gebeurt.

Probeer jezelf er eens op te betrappen? Hoeveel dingen denken wij wel niet per minuut. Ik ga sebiet dit doen, of ik moet dat nog doen, ah dit niet vergeten, oh nee, dat moest ik ook nog doen en heb ik dat nu al gedaan? Of ik ga sebiet gezellig tv kijken, ik ga een koffietje drinken, ik ga in de tuin werken, naar het werk, …… noem maar op, wat er allemaal zo de revue passeert in onze gedachten.

Ik hoop dat dit of dat…..  ik ben bang dat dit of dat…  ik vrees dat….  dat zijn dan meer het soort vaak ook onbewuste gedachten die angsten triggeren.

Want hoop drukt vrees uit, zeg ik altijd. Ik heb dat eens ergens gehoord of gelezen ooit en sindsdien betrap ik mezelf of andere mensen er altijd op wanneer ze het zeggen, wanneer ze het woordje hoop gebruiken. Ik hoop dat…  of zou hij of zij dat wel kunnen? Ik hoop het wel, maar ik vrees eigenlijk… zeg je daarmee. Het zal allemaal wel goed komen. Ik hoop het. Ik hoop het zegt eigenlijk: ik vrees het, ik ben bang van niet. Het zal wel allemaal goed komen. Ik hoop het, maar ik ben bang van niet eigenlijk. Het zal wel snel genezen. Of je zal wel snel beter worden. Ik hoop het. Ik hoop het, maar ik vrees het, ik ben bang van niet.

Hoe VAAK hoor je mensen dit niet zeggen?

En ook dit is een manifestatieproces. Zij manifesteren met deze beweringen dat ze bang zijn dat het niet goed of niet snel gaat genezen, dat het niet goed gaat komen of heel traag.

En het ergste van al is dat vele mensen zich hier helemaal niet van bewust zijn, dat ze dit doen. Dat ze eigenlijk onheil over zichzelf afkondigen bij wijze van spreken, op deze manier.

Want ook negatieve zaken kan en zal je manifesteren! Vraag en het word je gegeven! Ask And It Is Given! Positief én negatief!

Dus, ik hoop (maar vrees dus eigenlijk) dat dit niet als een te grote schok bij velen van jullie binnenkomt.

Maar de meesten onder jullie zijn experten in het manifesteren! Maar dan op een negatieve manier, meestal.

Ik kom daarmee terug op het feit dat alles met een gedachte begint. Ik hoop dat ik snel zal genezen, maar ik vrees het dus eigenlijk. En wat zal je dan manifesteren? Een spoedige genezing? Ik denk het niet. Het zal een genezingsproces van lange adem worden, met een trage vooruitgang. Pijnlijk misschien ook. Nog zoiets, wat vele mensen beweren, als ik oud wordt, zal ik te ziek of ziek zijn.

Wie zegt dat? Waarom zou je niet gelukkig en gezond oud kunnen worden? Ja, was dat maar waar, te mooi om waar te zijn, zijn dan wéér opmerkingen die de meeste mensen geven. 

Zulke gedachten worden dan echt geloofsovertuigingen en gaan zich settelen in je gedachten als zijnde de enige waarheid die er bestaat. En het Universum zal ervoor zorgen. Ah ja. Je hebt het gevraagd, dan zal je het ook krijgen!

Ik heb hier trouwens een leuke coaching sessie voor bedacht, een sessie waarin JIJ gaat bepalen HOE jij graag oud zou willen worden. Ook hoe oud je graag zou willen worden. Ik neem je mee in je belemmerende, gelimiteerde gedachten daarover, ik laat je een wereld zien waarin het ook anders kan, we zullen je gelimiteerde gedachten wissen, in de vuilbak gooien en uitkijken naar een gezonde, gelukkige en voorspoedige oude dag! Hoe die er voor jou uitziet, met mijn tips en ideeën, mag jij helemaal zelf uitwerken!

Mijn mama heeft mij bijvoorbeeld ooit eens gezegd dat ze blij zal zijn als ze niet zoals haar vader op een treinperron dood ineenzakt, maar dat ze later als ze oud is enkel ‘ziek’ zal zijn.

Letterlijk gezegd, ik zal het nooit vergeten! En toen begon er bij mij al iets te sudderen en te bakken, zo van, maar, hoezo? Waarom zou je ziek moeten worden als je oud bent? Maar toen had ik nog de moed niet om zoiets luid uit te spreken. Ik was nog te jong. En te bang. Maar met de tijd en met ouder te worden, heb ik zoiets van, iedereen mag het horen en als het niet klinkt dan botst het.

En ik ben er méér en méér van overtuigd dat het tijd is dat mensen dit gaan horen. Dat er wel HOOP is, dat er wél verwachigen mogen zijn, dat er wél ZEKERHEID is, àls zij hun gedachten bewust gaan sturen naar de meest positieve uitkomst!

Hoe fantastisch is dat, om dit te weten, om deze wetenschap te hebben?

Dus, eigenlijk, vooraleer nog maar te beginnen aan de 6 puntjes van mijn manifestatieproces, is er bij vele mensen nog véél werk aan de winkel, om hun gelimiteerde gedachten om te zetten naar ongelimiteerde, positieve gedachten.

Maar ik zal toch een voorbeeld geven van de 6 punten van mijn manifestatieproces, over HOOP:

punt 1: Het duidelijk schetsen van wat ik graag wil: Ik zou héél graag willen dat méér en méér mensen, zovéél mogelijk mensen eigenlijk, hun HOOP EN ANGSTEN omzetten in POSITIEVE GEDACHTEN, POSITIEVE VERWACHTINGEN

punt 2: Erin geloven dat je het echt mag en kan ontvangen: ik geloof erin dat door mijn kennis te delen met zoveel mogelijk mensen, er méér en méér mensen zich bewust zullen worden van hun gedachten en hiermee dan ook op een bewustere manier mee zullen omgaan.

punt 3: Erop vertrouwen dat het komt: ik vertrouw erop dat méér en méér mensen de weg vinden naar mijn podcast en deze trouw en graag zullen willen volgen en mijn kennis zullen gebruiken om hun gedachten te veranderen, te verbeteren.

punt 4: Het voelen en imagineren alsof het er al is: wat zou het fantastisch zijn om méér en méér mensen op een positieve manier te zien veranderen. Het voelt geweldig aan te weten dat méér en méér mensen bewuster gaan denken.

punt 5: Het vragen aan het Universum: ik vraag aan het Universum om mij te helpen om deze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden, dat vele mensen door naar mijn podcast te luisteren, tips en ideeën kunnen omzetten om bewuster en positievere dingen te manifesteren in hun leven! Dank u Universum!

en punt 6: Het loslaten en het hoe verder aan het Universum overlaten: ik heb gevraagd wat ik wens, ik vertrouw erop dat het komt en ik laat het los nu en het hoe laat ik aan het Universum over! Dank u!

Dat waren de 6 puntjes van mijn manifestatieproces over HOOP en POSITIEVE GEDACHTEN en morgen krijgen jullie van mij een podcast over het thema RELATIES.

En moest jij hierbij wat méér hulp nodig hebben, dan kan dit online, persoonlijk, 1 op 1. Je kan bij mij een online Zoom-sessie boeken via mijn webshop www.preciousangelssolutions.com onder het tabblad Sessies/Consulten, daar vind je mijn coaching trajecten of stuur me een sms of whatsapp berichtje als je dat gemakkelijker vindt, dat kan op het Belgische telefoonnummer 0494 25 39 84. 

Je kan altijd een losse éénmalige coaching sessie van 1 uur voor € 70 boeken, of een traject van 4 sessies nemen voor € 240 of een traject van 8 sessies voor € 400 als je voelt dat je wat méér begeleiding nodig hebt.

Ik heb momenteel nog plaats voor een traject van 4 of 8 sessies, een éénmalige sessie kan ik er ook altijd tussen nemen! In de voormiddag, namiddag of ’s avonds, wanneer het voor ons beiden het beste past. Dat spreken we dan verder af als je contact met mij opneemt.

Samen gaan we ervoor! Samen gaat het dikwijls gemakkelijker, dan dat je het alleen doet.

Dus van harte welkom!


En als je graag gewoon eens even je gedachten, ideeën of wensen, dromen wil delen, dat kan ook, ik lees het graag via mijn E-mail adres  [email protected]

En dan stuur ik je zeker een antwoordje terug. 

Een fijne maandag nog, daaag!


Véél liefs en succes op jouw pad

Love, light & peace,
Petra
PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS


En altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze webshop:

www.preciousangelssolutions.com

Tel. +32 494 25 39 84
E-mail: [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »