Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#15 BEZITTINGEN EN WENSEN

#15 BEZITTINGEN EN WENSEN

Hallo! Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, vrijdag 7 april 2023 heb ik het over het thema “Bezittingen en Wensen”, waarin ik méér vertel over hoe we gerust méér mogen wensen!

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥

Love, light & peace,
Petra

Hallo, ik ben Petra van Precious Angels Solutions. Van harte welkom op mijn blog over de kunst van het manifesteren en vandaag is het vrijdag alweer en ga ik het zoals beloofd hebben over het thema “bezittingen en wensen”.

Als ik over bezittingen spreek, dan heb ik het vooral over alle materiële zaken die een mens zoal kan en graag wil hebben, zoals daar zijn een huis, een appartement, een tuinhuis, een mooie tuin, meubels, accessoires, een auto, een fiets, een hobby, een mooie reis, een gezellig uitstapje, noem maar op.

Maar het kan ook gaan over niet materiële dingen, over dingen die we voelen, niet tastbare dingen. Dan gaat het méér over onze wensen. Want wensen zijn dingen die er nog niet zijn, maar die we heel graag zouden hebben of wensen voor andere mensen.

We kunnen dan ook bezittingen en wensen hebben voor onszelf dus of ook voor anderen iets wensen.

Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik zal beginnen vandaag. Jullie mogen me hier altijd bij helpen, als jullie een bepaalde of specifieke wens hebben, laat het me weten per E-mail, dan kan ik in een volgende podcast een specifiek voorbeeld geven of praten over hoe jij jouw wens kan manifesteren.

Misschien nog even terug over het onderwerp bezittingen. Voor mij is dit soms dubbel als ik er méér over nadenk. Ik heb namelijk graag bepaalde bezittingen voor mezelf, omdat ik iets heel mooi vind en dan zou ik het ook graag willen hebben. En dan ga ik ervoor, als het iets kleins en dus niet zo duur is, zal ik het heel snel manifesteren en als het iets groters is, dan neem ik gerichte actie, om ervoor te sparen bijvoorbeeld en dan zal ik het ook manifesteren maar dan zal het iets langer duren vooral het zich manifesteert.

En hetzelfde met wensen, als het iets kleins is, dan manifesteert het zich meestal heel snel en als het iets groter is, dan duurt het meestal wat langer, mede ook omdat het nog niet helemaal duidelijk geschetst is of omdat ik er nog niet volledige duidelijkheid over heb, over de details van een bepaalde wens. 

Als het iets groots is wat ik wens, dan komt er ook nog iets anders bij kijken. Is dit wel voor mij weggelegd? Verdien ik zoiets groots wel? Of is het niet de vér van mijn bed show? Vraag ik niet iets wat onmogelijk is? Heb ik geen gelimiteerde gedachten nog erover? Wil ik het wel écht of is het gewoon iets waarover ik weleens droom, maar in de realiteit niet echt wil of hoef te hebben?

Bon, wat ik geleerd heb, onder andere in mijn 1-jarige Amerikaanse online coaching opleiding én door het lezen van vele boeken hierover, is dat ik weet dat er overvloed is in het Universum.

Er IS genoeg voor iedereen!

Alleen….  zijn wij het zelf, die onszelf vaak limiteren. Door beperkende gedachten, door te denken dat het niet iets is dat voor ons weggelegd is, dat we het niet verdienen letterlijk en figuurlijk, dat we niet goed genoeg zijn, dat we niet genoeg zijn. En welke limiterende gedachten we ook maar hebben, zoals ik ben te dik, te dun, te rijk, te arm, te groot, te klein, niet intelligent genoeg, ik heb niet genoeg gestudeerd en vul zelf maar verder aan.

Te, te, te……   TE… wat? In vergelijking met wat, in vergelijking met wie?

Want DAT is de grote reden denk ik waarom we vaak gelimiteerde gedachten hebben. Omdat we teveel VERGELIJKEN. We vergelijken ons met iemand van de familie, met vrienden, met kennissen, met BV’s, bekende gezichten dus, met acteurs, met zangers en zangeressen. En hoe perfect deze wel zijn of lijken te zijn.

Enfin, ik wijk dan weer even teveel af naar het thema energie en gedachten waarover ik het ‘s maandags wil hebben. Maar het is wel zo. We zijn onze eigen grootste criticus, we zijn de allerbeste in onszelf bekritiseren en afbreken en we vergelijken er op los en voelen ons daardoor vaak te min of minder dan iemand anders.

Ikzelf ben dat zwaar aan het afleren, om mensen op een voetstuk te plaatsen, om op te kijken naar andere mensen. Waarom zouden die mensen méér zijn dan ik zijn?  Omdat ze mooier zijn, er perfecter uitzien, een betere job hebben misschien, een mooier huis, het beter kunnen uitleggen? Ik mag dan niet de mooiste zijn, maar ik heb andere mooie kwaliteiten. En deze zijn genoeg. Genoeg voor mij of méér dan genoeg voor mij. Ik ben ik, en ik accepteer mezelf zoals ik ben. Nu. Vroeger niet hoor. Maar dat komt, met de jaren :-). 

En dit betekent niet dat we niet meer mogen of kunnen opkijken naar iemand, of geïnspireerd raken door iemand. 

Maar het betekent ook dat we onszelf gerust wat meer op een voetstuk mogen plaatsen, tevreden zijn met onszelf, trots zijn op wat we al bereikt hebben.  En dus ook méér voor onszelf mogen wensen.

Ah ja, maar ik ben een realist of ik ben realistisch, ik heb wel genoeg aan dit of dat. Ik ben content met wat ik heb. Maar is dat echt zo? Is er niet iets méér? Iets dat je toch stiekem wel héél graag zou willen, maar een beetje gefrustreerd bent geraakt omdat je het nog niet hebt? Verklein je je dan niet? Maak je jezelf dan niet kleiner dan je echt bent? Verdien jij niet méér en beter dan dat?

Zoals reeds gezegd, er is overvloed in het Universum. Alles is mogelijk! Als je er maar in gelooft!
Vraag en het word je gegeven! Ask And it is Given! Van Abraham Hicks, de moeite om je eens te verdiepen in de boeken van Esther Hicks of op YouTube eens te gaan kijken.

Zij legt uit dat alles uit energie, uit vibratie bestaat.  En dat hoe hoger je vibreert dus hoe beter je je voelt en hoe méér je dan zal manifesteren in je leven. Dàt is de sleutel. Om je frequentie of je vibratie te veranderen. Jij bent de creator van je eigen ervaring(en). Je leeft in een vibrationeel universum dus JIJ hebt de controle over het signaal dat je uitzendt.

En dat het is zoals een radiofrequentie, je kan niet afstemmen op een hoge frequentie als je gevoel of energie laag zit, dus dat betekent dat je gevoel hierin een héle belangrijke rol speelt. Als je je heel goed voelt, dan vibreert je energie op een hoog niveau zal ik maar zeggen en ben je in staat om te manifesteren wat je graag wil of wenst, maar als je je gefrustreerd of boos voelt, dan vibreer je en zend je een lage energie of frequentie uit.

En waar je aan denkt activeert een vibratie in je, een positieve of negatieve.

Dus het denken aan goede gedachten, aan positieve dingen en het ook voelen is héél belangrijk als je de kunst van het manifesteren onder de knie wil krijgen.

GOOD VIBRATIONS dus vanaf nu, ja?  POSITIEVE GEDACHTEN zovéél mogelijk!

En vanaf vandaag gaan we dus niet meer denken dat we niet goed genoeg zijn voor iets of dat er niet genoeg is of dat we het niet waard zijn.

Het Universum is overvloedig! Er is genoeg voor iedereen! Wat jij maar graag wil! Het is er! Het ligt er voor te grijpen! ALS je erin gelooft.

En héél soms, struikel ik ook nog en dan denk ik, maar ja, het zijn toch allemaal maar materiële dingen en we kunnen al die dingen tenslotte niet meenemen in ons graf. Neen, dat is waar.

Maar dat betekent niet dat we geen plezier mogen hebben, geen leuke spullen of wat je ook maar grààg wil, zolang we LEVEN.  We hebben het LEVEN gekregen om te mogen LEVEN, om plezier te mogen hebben, om plezier te mogen maken.

Ik eindig dan hier even met een quote van Abraham Hicks: “De basis van het leven is VRIJHEID en het doel van het leven is VREUGDE”.  In het Engels klinkt dit altijd veel mooier vind ik persoonlijk:

“THE BASIS OF LIFE IS FREEDOM AND THE PURPOSE OF LIFE IS JOY”

Namasté, Amen!

Ik zal een voorbeeld geven van de 6 punten van mijn manifestatieproces, over het je goed voelen, over het mogen leven, je mogen vrij voelen, vreugde te mogen voelen:

punt 1: Het duidelijk schetsen van wat ik graag wil: ik wil héél graag dat mensen zich beter en beter gaan voelen in hun vel, dat ze als ze zich even slecht voelen, er sneller uit komen uit een negatieve spiraal, of uit negatieve gedachten. Ik wil graag dat mensen beseffen dat ze op een bewuste manier, door hun gedachten te veranderen en te focussen op wat er wel goed gaat of wat ze graag zouden willen, méér en méér positieve dingen zullen manifesteren, omdat het kan, omdat het mag, omdat het voorhanden is, omdat het ter beschikking staat in het Universum, en dat mensen hier méér en méér van overtuigd zullen geraken en er echt in gaan geloven!

punt 2: Erin geloven dat je het echt mag en kan ontvangen: ja, dus ik geloof dat het kan, dat mensen zichzelf of anderen gemakkelijk uit een negatief gedachtenproces kunnen uithalen door een knip met hun vinger en ze te laten focussen op iets goeds, iets leuks, iets positiefs!

punt 3: Erop vertrouwen dat het komt: ja, ik heb een rotsvast vertrouwen dat hoe méér mensen deze kennis krijgen, hoe méér mensen hiervan dagelijks gebruik zullen gaan maken!

punt 4: Het voelen en imagineren alsof het er al is: mijn hart vult zich echt met liefde als ik er nog maar aan denk dat dit voor iedereen kan en voor iedereen weggelegd is, als ze eraan willen werken en er echt in geloven dat er overvloed is in het Universum. Het voelt zaalig aan dat méér en méér mensen de kunst van het manifesteren onder de knie gaan krijgen!

punt 5: Het vragen aan het Universum: Universum, laat mensen a.u.b. kennis maken met deze wetenschap, dat zij hun gedachten bewust kunnen sturen naar iets méér positiefs, waardoor ze zich beter en beter gaan voelen en op den duur dagelijks gebruik zullen maken van positieve gedachten waardoor ze positiever in het leven zullen gaan staan en méér en méér goeds in hun leven zullen manifesteren! Dank u Universum!

en punt 6: Het loslaten en het hoe verder aan het Universum overlaten: ik laat mijn wens los nu en ik weet of sterker, ik ben ervan overtuigd dat het Universum mij mijn wensen brengt en het HOE dit zal gebeuren, laat ik aan het Universum over!

Voila, dat waren de 6 puntjes weer van mijn manifestatieproces over het je goed voelen, over het mogen leven, je mogen vrij voelen, vreugde te mogen voelen in je dagelijkse leven!

Dus vanaf nu gaan we ons best doen om ons zo goed mogelijk te voelen elke dag, elke dag weer, gevoelens en gedachten oproepen om ons beter te voelen als het even niet zo goed voelt of gaat.

JIJ kan je gedachten namelijk POSITIEF sturen! En dat gaan we gaandeweg samen leren en toepassen!

En dan gaan we beginnen manifesteren! Bezittingen en wensen die jij graag allemaal nog wil waarmaken in dit leven, in jouw leven! OMdat het mag, omdat het kan! Omdat het er al is!

Amen!


Ik wens jullie ondertussen fijne en positieve gedachten, hoge vibraties en een heel gezellig weekend en maandag krijgen jullie van mij terug een podcast over het thema “energie & gedachten”.

Een hele fijne vrijdag nog, daaag!


Véél liefs en succes op jouw pad

Love, light & peace,
Petra
PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS


En altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze webshop:

www.preciousangelssolutions.com


Tel. +32 494 25 39 84
E-mail: [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »