Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#10 Structureren van mijn Podcast deel 2

#10 Structureren van mijn Podcast deel 2

Hallo!

Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, woensdag 29 maart 2023 heb ik het over het “Structureren van mijn Podcast part 2”.

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥

Love, light & peace,
Petra

Hallo, ik ben Petra van Precious Angels Solutions en van harte welkom op mijn blog.

Zoals jullie misschien al weten ben ik manifestatie & motivatiecoach en help ik particulieren en ondernemers bij het manifesteren van hun droom, door de kunst van het manifesteren onder de knie te krijgen in jouw dagelijkse leven!

In 1 van mijn vorige podcasts heb ik het gehad over het structureren van mijn podcast. En hoe het op dat moment allemaal nog niet duidelijk was voor mij. En dat je eerst méér duidelijkheid dient te krijgen vooraleer je je wens kan gaan vragen aan het Universum en manifesteren.

Ik had mezelf beloofd om nog méér na te denken over hoe ik mijn podcasts wilde gaan structureren. En voilà, vandaag tijdens het opladen van mijn nieuwe Spotify-podcastaflevering in Anchor zag ik een tab waar “Inkomsten” stond. Ik ben het even gaan verkennen en heb gelezen wat dit inhoudt en blijkbaar kan ik bepalen welke podcasts ik gratis ter beschikking stel en dewelke ik via een maandelijks abonnementje betalend wil beschikbaar stellen. Of misschien kan ik beide keuzes wel aanvinken en dat mensen dan zelf kunnen beslissen of ze een bijdrage willen leveren of niet.

Wat een geweldig idee! Om jullie nog méér gepersonaliseerde hulp te kunnen bieden, denk ik dat het voor mij een fantastisch idee is om voor een kleine bijdrage per maand, andere podcasts te kunnen aanbieden, buiten de gratis opnames, die nog veel dieper op de materie ingaan en waar jullie nog méér aan zullen hebben. En zodat ook ik er iets aan over houdt, een beloning voor alle tijd die ik eraan spendeer. Maar ik vind het te vroeg nu om meteen al geld te gaan vragen voor mijn podcasts, dat voelt gewoon niet goed. Maar het concept vind ik wel tof, tof om te weten en wie weet, misschien iets waar ik later wel gebruik van kan gaan maken.

Maar ik had wel plots een ingeving dat ik mijn podcast wat mooier zou kunnen structureren en ik ga het hier meteen uitwerken en dit proces gewoon live delen met jullie:

Mijn idee was om op een bepaalde dag over een bepaald onderwerp te praten. Dat lijkt me een heel goed idee, want zo weten jullie direct over wat het ongeveer zal gaan en kan je zelf beslissen of je daar je tijd aan wil besteden.

Bon, aangezien er 5 werkdagen in de week zijn, zou ik over 5 verschillende topics willen praten. Eens kijken of ik aan 5 thema’s geraak

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »