Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#4 Mijn Treinrit naar Antwerpen

#4 Mijn Treinrit naar Antwerpen

In deze blog schrijf ik het transcript uit van mijn podcast op Spotify:
https://spotifyanchor-web.app.link/e/LG7NDgZtnyb

Momenteel spreek ik deze enkel in mijn moedertaal het Nederlands, in, maar via deze blog kan je mijn podcast ook nalezen in het Engels en het Frans.

Ik ga het er méér over manifesteren en motiveren hebben, mijn manifestatieprocessen en mijn coaching trajecten, met de bedoeling jullie te inspireren, ideeën te geven, om jullie dromen, wensen, doelen, ideeën waar te maken.

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥
Love, light & peace,
Petra

Hallo! Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, donderdag 16 februari 2023 wil ik het graag hebben over mijn treinrit naar Antwerpen.

Vandaag dus zoals elke donderdag mijn werkdag in Antwerpen. Heerlijk rustig met de trein, zonder files. Dus ja, wat zou ik vandaag graag manifesteren?

Ik wil vandaag graag rustig en comfortabel naar Antwerpen reizen. Het is heel rustig op de trein ’s morgens en aangenaam stil, zodat ik in alle rust deze podcast kan voorbereiden.

In Brussel heb ik meteen aansluiting met de overstap op de volgende trein. In het station van Antwerpen centraal koop ik nog op het gemakje iets voor de lunch, iets lekkers, een pistolet met preparé ofzo en een yoghurtje.

Op het werk heb ik een rustige dag met een goed overzicht wat er allemaal dient te gebeuren. Ik maak eerst een lekkere tas koffie en geniet hiervan aan mijn bureau waar ik terwijl de mails bekijk.

Ik krijg mijn werk met gemak gedaan, zodat ik op tijd kan lunchen.

Na mijn werk wandel ik genietend van mijn omgeving en misschien het zonnetje, terug naar het station waar ik op tijd naar het juiste perron ga en op tijd de trein terug richting Brussel kan nemen.

Ook heb ik weer op tijd mijn aansluitende trein richting Libramont en een rustige, gezellige treinrit naar huis. Ik zal waarschijnlijk een beetje lezen en dan vanaf Ottignies genieten van de mooie landschappen en het groen dat we passeren.

In Libramont aangekomen wandel ik rustig naar onze auto, het is nog licht buiten, zaaalig, en ik rijd op het gemakje een autorit van een 20tal minuutjes naar huis, het centrum uit,  langs bossen en weiden. Ik geniet altijd enorm van deze autorit, omdat ik dan geniet van het uitzicht, de bomen, weiden, de bossen, de koeien en paarden in de wei. Práchtig als de zon tussen de bomen door schijnt. Ik vraag dan ook altijd om bescherming voor de dieren die kunnen oversteken, bescherming voor onze auto en de andere weggebruikers en mezelf natuurlijk.

Thuis aangekomen neem ik mijn spullen uit de auto, doe ik de voordeur open en begroet ik onze 2 lieve hondjes die altijd kwispelend en heel blij buiten komen gelopen. Binnen krijgen ze dan nog wat aaitjes en knuffels en dan zet ik mijn spullen op z’n plaats.

We eten die dag altijd iets makkelijk of eenvoudig en crashen dan meestal in onze gezellige zetel voor de tv.

Ik ben altijd blij dat wij samen terug veilig thuis zijn. Dus in het kort was het weer een fijne, ontspannen dag.

Het voelt goed om dan ’s avonds terug thuis te zijn van de lange treinreis.

Dus ik heb in mijn voorbeeld weer een duidelijk beeld geschetst van hoe ik graag wil dat mijn dag eruit ziet. Dus volgens het manifestatieproces:

 1. Het duidelijk schetsen van wat ik wil: ik heb duidelijk en in detail bepaald hoe IK wil dat mijn dag eruit ziet

 2. Het voelen alsof ik het al heb. Ik voel mij ontspannen en relaxed om te weten dat ik een rustige voorspoedige dag heb

 3. Erop vertrouwen dat het komt: ja, ik geloof er echt in dat wat ik creëer of wens, ook uitkomt, want alles is energie en ik heb mijn intentie in detail uitgewerkt

 4. Nog méér vertrouwen dat het komt: ja, ik ben ervan overtuigd dat mijn dag er zó gaat uitzien

 5. Vragen aan het Universum en dit in de verwoordingen alsof ik het al heb: het is zo, mijn dag is zo verlopen zoals ik het gevraagd had

 6. Je geen zorgen maken over het HOE… dat wil zeggen het niet gaan beïnvloeden, maar gewoon meekabbelen op de rivier met de stroom mee

 7. Vertrouwen, voelen en loslaten: ja, ik ga op een positieve noot verder met deze dag en ik laat de rest verder over aan het Universum

  Voila, nu jullie! Wat zou jij graag willen wensen voor deze dag? Hoe mag jou dag eruit zien? Beschrijf het in geuren en kleuren, op een positieve manier, in detail. Voel, vertrouw, vraag en laat los.

  Véél plezier met het manifesteren van jouw ídeale dag!

  Laat het maar weten als jullie graag jullie gedachten hierover willen delen. Je kan mij bereiken via mijn website/webshop www.preciousangelssolutions.com onderaan bij klantenservice, daar kan je een contactformulier invullen.  Of via E-mail kan ook: [email protected]

  Dat is het zowat voor vandaag, dus ik ben er weer morgen vrijdag 17 februari 2023.

  Ik wens jullie een hele fijne dag en een mooi begin met het manifesteren van jullie dag vandaag!
  Daaag!


♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥

Love, light & peace,
Petra
PRECIOUS ANGELS SOLUTIONSEn van harte welkom in onze webshop:

www.preciousangelssolutions.com


Tel. +32 494 25 39 84
E-mail: [email protected]

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »