Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#1 Intro Podcast en Blog

#1 Intro Podcast en Blog

In deze blog zal ik het transcript uitschrijven van mijn gloednieuwe Podcast, die ik begonnen ben op Spotify: https://spotifyanchor-web.app.link/e/LG7NDgZtnyb

Momenteel spreek ik deze spijtig genoeg enkel in mijn moedertaal, het Nederlands, in.

Ik ga het er méér over manifesteren en motiveren hebben, mijn manifestatieprocessen en mijn coaching trajecten, met de bedoeling jullie te inspireren, ideeën te geven, om jullie dromen, wensen, doelen, ideeën waar te maken.

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥
Love, light & peace,
Petra

Hallo, ik ben Petra van Precious Angels Solutions en welkom op mijn blog.

Ik ben manifestatie & motivatiecoach en ik help particulieren en ondernemingen bij het manifesteren van hun droom, door het leren toepassen en het gebruiken van de Law of Attraction in hun dagelijkse leven!

Vandaag, maandag 13 februari 2023 wil ik het graag hebben over de algemene beginselen van de Law of Attraction.

De Wet van de Aantrekkingskracht!

Zoals er ook de Wet van de Zwaartekracht is. Die Wet is er gewoon en we accepteren deze wet omdat ie gewoon z’n werk doet en ons met onze beide voetjes stevig op de grond, moeder aarde houdt!

Met de Wet van de Aantrekkingskracht, Law of Attraction hebben veel mensen het een beetje moeilijker om te accepteren.

Omdat het soms gewoon niet lukt om iets te attracteren, het komt gewoon niet, nooit, of te traag.

En toch, ben ik ervan overtuigd dat de Law of Attraction bestaat!

Alles ontstaat namelijk met een gedachte….

En die gedachte wordt realiteit…

Op de ene of andere manier!

En als wij iets willen manifesteren, dan lukt het vaak niet omdat we het nog niet zo duidelijk voor ons ogen hebben, er nog niet helemaal in geloven.

En soms manifesteren we ook onbewust. Vaker onbewust dan bewust eigenlijk, als je weet dat slechts een 7-tal% van onze gedachten, bewuste gedachten zijn en dus de rest van onze dagelijkse gedachten onbewuste gedachten zijn… op de automatische piloot als het ware.

Héél graag zou ik samen met jullie vanaf nu bewust gaan manifesteren!

Natuurlijk zijn er héél véél onderwerpen, of gebieden van ons leven waarin we iets kunnen manifesteren.

Laat ons zeggen, dat ik gewoon begin bij het gene dat er net in mij opkomt en vanaf daar zien we elke dag wel verder.

Mijn wens is het alvast om alle werkdagen een podcast-aflevering op te nemen en te posten. Voila. Beslist.

Mijn eerste manifestatie! Het enige wat ik hoef te doen is duidelijkheid verkrijgen over deze wens.

Wat ik graag wil of wens is dat ik alle werkdagen tijd genoeg creëer om een podcast op te nemen.

Ik wil héél graag altijd inspiratie hebben of krijgen over wat ik jullie graag wil vertellen.

De podcast hoeft niet lang te zijn, dus hij hoeft geen uren te duren. Dus eigenlijk wil ik een podcast opnemen van een maximum 10-tal minuutjes, max. 20 minuten.

Wat ik alvast vooraf bedacht had, is dat ik de podcast in het Nederlands wil doen.  Dat was voor mij een héél groot struikelblok en daardoor ben ik ook gaan uitstellen en wikken en wegen en begonnen en terug gestopt. Ik kreeg het gewoon niet duidelijk in welke taal ik een podcast wilde doen.

Het is namelijk zo dat ik in het verleden een grote coachopleiding online volgde in Amerika, dus ik vond het wel leuk dat ik het in het Engels zou kunnen doen. Dan zou ik namelijk een véél groter en breder publiek kunnen aanspreken.

Maar ik woon in België, nog niet zo lang geleden verhuisd naar het Waalse gedeelte en dus Franstalig gedeelte van België. Dus dacht ik eerst dat ik mijn klanten in het Frans zou moeten verder helpen. Zou moeten.

Dat is iets wat ik nog héél dikwijls ga herhalen. Moeten. Niks moet, alles mag. Moeten legt zo een zware druk op je schouders en dat wil ik niet, dus nee, mag.  Ik mag. Jij mag….

En mijn Frans is allesbehalve goed, dus dat zou wat worden, een podcast in het Vlaams-Frans. Zou best grappig kunnen zijn, maar met mijn beperkte woordenschat, hilarisch.

Dus ik had het podcast-idee een tijdje losgelaten en enkele maanden later nu, kwam het idee plots terug en de duidelijkheid dat het Nederlands zou worden. Nederlands IS tenslotte mijn moedertaal en dat lijkt me nog altijd het gemakkelijkste om iets uit te leggen of duidelijk te maken.

Dus dat wordt het: een podcast elke dag van de week van een 10-20tal minuutjes over een onderwerp dat te maken heeft met manifesteren. En dat kan over van alle en nog wat gaan, over een wens of droom manifesteren. Iets materieels of iets non-fysiek.

Laat maar weten als jullie graag hebben dat ik over een specifieke wens praat. Je kan mij bereiken via mijn website/webshop www.preciousangelssolutions.com onderaan bij klantenservice, daar kan je een contactformulier invullen.  Of via E-mail kan ook: [email protected]

Dat is het zowat voor vandaag, dus ik ben er weer morgen dinsdag 14 februari 2023.

Ik wens jullie een fijne dag en een mooi begin met manifesteren van jullie wensen en dromen!
Daaag!

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥
Love, light & peace,
PetraEn van harte welkom in onze webshop:

PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS

Tel. +32 494 25 39 84
E-mail: [email protected]
www.preciousangelssolutions.com

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »