Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

#5 Hoe mijn podcast te structureren

#5 Hoe mijn podcast te structureren

In deze blog schrijf ik het transcript uit van mijn podcast op Spotify: https://spotifyanchor-web.app.link/e/LG7NDgZtnyb

Momenteel spreek ik deze enkel in mijn moedertaal het Nederlands, in, maar via deze blog kan je mijn podcast ook nalezen in het Engels en het Frans.

Ik ga het er méér over manifesteren en motiveren hebben, mijn manifestatieprocessen en mijn coaching trajecten, met de bedoeling jullie te inspireren, ideeën te geven, om jullie dromen, wensen, doelen, ideeën waar te maken.

♥ Véél liefs en succes op jouw pad ♥

Love, light & peace,
Petra

Hallo! Van harte welkom op de blog van PRECIOUS ANGELS SOLUTIONS!

Vandaag, vrijdag 17 februari 2023 wil ik het graag hebben over het structureren van mijn nieuwe podcast!


Als jullie mijn eerdere afleveringen nog niet beluisterd hebben, dan weten jullie nog niet dat ik zopas mijn allereerste stapjes heb gezet in het creëren van een podcast. Dus dat staat nog in babyschoentjes en ik heb er eigenlijk nog niet voldoende over nagedacht, vind ik zelf, over hoe ik deze podcast vooral ga structureren.

Maar ook dit is een manifestatieproces waar ik door mag en waar ik nog méér duidelijkheid over mag krijgen.

Ik heb zo bijvoorbeeld héél véél goesting om over verschillende onderwerpen te praten, dat ik niet goed weet hoe dit te structureren. Ga ik gewoon babbelen en zien wat er in me opkomt? Elke dag gewoon een bepaald onderwerp of situatie verzinnen?

Of wil ik het juist méér structureren en bijvoorbeeld op een bepaalde weekdag een bepaald onderwerp aankaarten? Dan weten mensen me te vinden op die bepaalde dag als dit onderwerp hun toevallig interesseert?

Dus voila, allemaal vragen waar ook ik nog niet genoeg duidelijkheid over heb.

Maar al doende leert men en ik heb altijd gehoord dat je niet mag wachten tot het perfect is. Ik kan het nog steeds onderweg bijschaven, veranderen, omgooien, whatever.

Het is MIJN CREATIE ♥ en ik mag er lekker m’n zin mee doen, hoe geweldig is dat.

Dus als ik dan m’n manifestatieproces of de stappen volg, dan wil ik eigenlijk eerst méér duidelijkheid krijgen over hoe ik m’n podcast zou willen ‘inrichten’. Ga ik dus out of the blue praten over het eerste dat bij me opkomt, of ga ik me houden aan bepaalde onderwerpen?

Tja, ik ben er eigenlijk nog niet uit…. Momenteel….  Dus ik ga gewoon met de flow en ik zie wel wat er in me opkomt.

Ik ga er wel nog over nadenken, als ik iets méér tijd heb. Momenteel hebben we namelijk beslist om een kleine interne verhuis te doen in ons huurhuisje, dus we gaan onze kamers verhuizen, zodat het er allemaal wat beter georganiseerd is en netjes zonder teveel rommeltjes hier en daar.

Ik wist niet dat wij zoveel rommel hadden eigenlijk. Dat is nog een ander manifestatieproces, opruimen en weggooien, maar dat is voor een andere keer.

Enfin, wat ik dus wel weet is dat ik nog méér duidelijkheid mag krijgen dus, over mijn podcast en de onderwerpen waarover ik graag wil spreken.

Dat is punt 1 in het manifestatieproces: “Het duidelijk schetsen van wat ik wil”. Maar soms, tja, dan weten we nog niet goed wat we willen en dan is het kwestie van niet in uitstelgedrag af te glijden, zoals ik al zo dikwijls gedaan heb in het verleden. En dan gewoon ermee kappen helemaal, of beginnen en meteen terug stoppen. Herkenbaar misschien bij jullie?

Dus waar IK al wél duidelijkheid over had gekregen, mede door dit uitstelgedrag, is dat ik het bij een PODCAST wil houden.  Ik hou helemaal niet van video en steeds met mijn gezicht voor de camera te komen. Ik ben helemaal niet zo voor spreken voor de camera.  Dat komt misschien nog ooit, maar voor nu voel ik me goed met het inspreken van podcasts!

Voila, toch al over 1 ding complete duidelijkheid.  En dat is voor iedereen anders natuurlijk. Sommigen onder jullie zullen jullie wél goed voelen voor een camera en een natuurtalent zijn in het vertellen en spreken voor de camera.

Ieder z’n ding hè.

Dus om verder te gaan over mijn manifestatieproces en punt 2 ervan, is het voelen of ik het al heb.

Ja, dus dat ik nu deze podcast gecreëerd heb, dat voelt inderdaad goed nu.  Natuurlijk is het in het begin altijd wat onwennig, maar al doende leert men, en door het te doen, zal ik er ook meer vaardigheid in krijgen, dààr ben ik zèker van, want men zegt: al doende leert men!

Ik zie mezelf deze podcast nog jaren verder zetten, elke weekdag een podcast opnemen! Dat is mijn objectief.

En zodoende jullie ook meenemen in mijn manifestatieproces(sen). Zodat jullie inzicht of ideetjes kunnen krijgen over hoe jullie voor jullie zelf iets zouden kunnen manifesteren!

Punt 3 en 4 van het manifestatieproces: vertrouwen dat het komt en nog méér vertrouwen dat het komt.

In sommige gevallen zit er nog weerstand op het gene dat we willen vragen aan het Universum en dan is het de kunst om het eens goed te analyseren, je wens, om zodoende duidelijk te krijgen hoe jij graag wil dat het eruit gaat zien.

In mijn geval heb ik totaal geen weerstand meer over het feit dat ik met deze podcast gestart ben, ik begin het eigenlijk zelfs leuk te vinden.

Maar er is wel nog weerstand, of laat ons zeggen, ik krijg het nog niet helemaal duidelijk hoe ik de podcast wil inrichten.

Maar ik vertrouw er wel op dat dit nog komt, al doende…..

Rome werd ook niet gebouwd in 1 dag?

Dus voor mij stopt het manifestatieproces ivm hoe de podcast in te richten bij punt 1, omdat ik het gewoon nog niet weet hoe ik het echt graag wil.

Maar in verband met het creëren of het hebben van een podcast, daarin kan ik het manifestatieproces nu wel vervolledigen:

 1. Het duidelijk schetsen van wat ik wil: ja, ik wil een podcast opnemen over manifestatieprocessen en wel elke werkdag van de week (tenzij ik echt eens een baaldag heb of ziek moest zijn), maar dat wil ik eigenlijk helemaal niet, dus ik betrap mezelf weer op iets uitspreken dat ik NIET WIL en dat gaan we net vermijden in de toekomst. Zoals jullie weten bestaat alles uit energie en zoals Abraham Hicks zegt: “what you ask is given” of wat je vraagt word je gegeven, dus we gaan in mijn geval gezondheid en voorspoed aantrekken;

 2. Het voelen alsof ik het al heb: ja, ik HEB het al, ik ben er net mee gestart en wat vind ik het leuk om een podcast op te nemen en hem dan te parkeren op een streamingdienst. In mijn geval is dat Anchor, vanwaar het dan wordt ge-upload naar Spotify! Zo slim heb ik mezelf al gemaakt, met wat hulp van m’n stiefzoon, eigenlijk. Die jonge gasten die zijn daar allemaal veel sneller mee weg;

 3. Erop vertrouwen dat het komt: ja, ik geloof er vast in dat ik deze spotify podcast ga aanhouden en ik ben er ZEKER van dat ik altijd een leuk onderwerp zal vinden, als ik NU al niet weet over welke onderwerpen ik eerst wil praten. Hilarisch!

 4. Nog méér vertrouwen dat het komt: ja, ik vertrouw er compleet op dat het goed komt, ik zie mezelf al aan aflevering 100 ofzo;
 5. Vragen aan het Universum en dit in de verwoordingen alsof ik het al heb: bedankt, liefste Universum voor mijn leuke podcast Precious Angels Solutions, over de kunst van het manifesteren!

 6. Je geen zorgen maken over het HOE: ja, ik laat het voor de rest los, ik bekijk het voorlopig van dag tot dag en daardoor zal ik vanzelf wel méér duidelijkheid krijgen over hoe ik mijn podcast verder zou willen inrichten;

 7. Gewoon vertrouwen en loslaten: ja, zoals zonet gezegd, ik laat het los en vertrouw erop dat het wel goed komt op de ene of andere manier en ik laat het verder over aan het Universum!

  Voila! Dat was mijn manifestatieproces voor vandaag, maar waar zou jij graag nog méér duidelijkheid over krijgen of wat nieuws wil jij graag proberen?

  Beschrijf het in positieve bewoordingen in detail. Voel, vertrouw, vraag en laat het los

  Véél plezier met het manifesteren van jouw idee!

  Laat het maar weten als jullie graag jullie gedachten hierover willen delen. Je kan mij bereiken via mijn website of webshop www.preciousangelssolutions.com onderaan bij de klantenservice, daar kan je een contactformulier invullen. 

  Of via E-mail kan je mij ook bereiken: [email protected]

  Dat is het zowat voor vandaag, dus ik ben er dan weer maandag, het is nu weekend, het weekend gaat beginnen. Dus ik zie jullie maandag terug, maandag 20 februari 2023.

  Voor nu alvast een hele fijne dag en een mooi begin met het manifesteren van jullie idee of wens of droom!
  Daaag!

Véél liefs en succes op jouw pad
Love, light & peace,
Petra
PRECIOUS ANGELS SOLUTIONSEn van harte welkom in onze webshop:

www.preciousangelssolutions.com

Tel. +32 494 25 39 84
E-mail: [email protected]

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »